Skjutdörrar är snyggt

Det finns så mycket fint som man kan göra hemma och som kan göra att det känns ännu lite finare och roligare. Ja det är ju så härligt när man känner att man har gjort om det hemma så som man själv tycker om att ha det och som gör att man trivs bra att vara hemma. Något som jag tycker är snyggt och som jag skulle vilja ha om jag hade det lite större är att ha skjutdörrar. Ja det är ju jätte bra och smidigt att ha det och det är snyggt också, det blir en fin inredningsdetalj som man kan ha hemma. Plus att det är ett snyggt sätt att avdela ett rum och göra det lite mer praktiskt. 

Bra att kolla upp om det skulle passa hemma 

Ja det kan vara bra att man kollar upp vad som skulle kunna passa hemma hos en själv och se vad det är som man skulle vilja kolla upp. Det finns så mycket skoj som är kul att göra hemma och det är ju olika vad det är som man tycker är snyggt men att ha skjutdörrar är något som jag tycker är väldigt fint och som kan ge det lite mer känsla hemma. Ja det finns verkligen mycket som är kul och som man kan kolla upp och göra. Det är ju härligt att kunna få det att bli så som man har gjort det och som man kan få att bli så där snyggt som man vill ha det hemma.

Det är bra att kolla i inredningstidningar tycker jag då kan man få bra med inspiration och känna att det är nåt som man kan få att bli fint och att det blir så som man hade tänkt det och det är ju härligt att man kan få det att bli så.